lördag 11 september 2010

Showjumpers riktiga namn..

Jag har sett och läst så har aldrig ShowJumper skrivit ut sitt riktiga namn i bloggen, jag förstår till en viss del att man inte vill det, men driver man en "stor" blogg så är det självklart man skriver ut det!
Matilda Berthelius heter hon i alla fall, hon tävlar vad jag vet upp till 130 med sin Conrad. Dock går det inte så bra.

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Matilda/Showjumper här. Jag läste detta inlägget direkt när du skrivit det men brydde mig inte då du har fel. Mitt namn, både för och efternamn har jag sktivit massor av gånger i bloggen, mest för att öka statisktiken när någon googlar en. Så det skvallret var inte så bra MEN, jag vet inte varifrån du fått att det är min häst du skriver om här ovan, anledningen till att jag skriver denna kommentaren är för att personer som är inblandade i hästen hittat denna bloggen och undrar varför du skrivit så.
    Att den ens tävlar 1.30 är väldigt roligt och förvånande då den sedan två och ett halvt år tillbaks lider av en åkomma som aldrig kommer att gå över. Vi är jätteglada att den faktiskt tagit placeringar (visserligen bara i 1.20) i år och gjort felfria nationella rundor. Att den sen inte presterar alls ibland är tyvärr så det är. Den förtjänar inte ett sådan här inlägg då det är en riktig, riktig kämpe och jag är glad över att rida den.
    Jag hoppas att du publicerar denna kommentaren så att folk har chansen att läsa detta eller att du tar bort ditt inägg ovan.
    Mvh Matilda

    SvaraRadera